”Det är här som jag vill stanna.”
Pan Publikigita: 2023-10-19 17:20:42

”Innan jag började studera på universitet, var jag osäker på vilket huvudämne jag skulle välja. Pappa sade att ekonomin i Kina utvecklades bra, och föreslog mig att studera kinesiska.” Stoyan Gegovski, en ung bulgarisk man, följde sin fars råd och inledde sin relation med Kina. Han studerade först sinologi i Sofia, kom sedan till Kina för att studera och tog nyligen examen från Ningbo University. Efter examen bestämde sig Stoyan Gegovski för att stanna i Kina. ”Jag tycker att det bästa med Kina är människorna, man känner en tillhörighet när man kommer hit,” förklarar han.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree