Hollantilainen nuorukainen Tomas Alko Noordermeer kokee monimuotoisen Kiinan pyöräillen
Ĝoja Publikigita: 2023-11-10 09:23:43

Hollantilaisella Tomas Alko Noordermeerilla on kevyesti kihartuva tukka ja sädehtivä hymy. Tämä vuosi on hänelle jo viides Kiinassa. Vuonna 2018 Noordermeer opiskeli Pekingin yliopistossa ja University of International Business and Economics -yliopistossa. Sittemmin hän rakastui erääseen Chongqingista kotoisin olevaan tyttöön ja asettui Kiinaan. Vuonna 2020 Noordermeer ja hänen vaimonsa muuttivat Zhejiangin maakunnassa sijaitsevaan Shaoxingin kaupunkiin, Keqiaon alueelle. Noordermeer ihastui Jiangnanin ympäristöön ja sen kauniisiin jokiin ja järviin. Noordermeer on intohimoinen pyöräilijä, ja tämän harrastuksen kautta hän on tutustunut syvemmin monimuotoiseen Kiinaan.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree