Tomas Alko Noordermeer från Nederländerna: Att möta ett färgstarkt Kina genom cykling
Ĝoja Publikigita: 2023-11-10 09:29:07

Tomas, med litet lockigt hår och ett stort leende, kommer från Nederländerna. År 2018 studerade Tomas vid Beijing University och University of International Business and Economics (UIBE) innan han blev kär vid första ögonkastet i en tjej från Chongqing och stannade kvar i Kina. 2020 flyttade han och hans fru till Keqiao-distriktet, staden Shaoxing, Zhejiang-provinsen. Han har blivit förtrollad av det vackra, underbara vattenlandet söder om Yangtzefloden. Thomas älskar cykling. Genom denna sport har han mött ett färgstarkt Kina.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree