Joël S. H.: Loodan viia Hiina arengukogemuse tagasi oma kodumaale
Ĝoja Publikigita: 2023-11-14 13:46:56

Kongo Vabariigist pärit 19-aastane Joël S. H. on uus bakalaureuseastme üliõpilane Hiina Kesk-Lõuna ülikoolis. Tema armastus Hiina kultuuri vastu on nii suur, et ta läbis kolme aastaga HSK viienda taseme hiina keele eksami ning nüüd on ta edukalt õppimas Kesk-Lõuna Ülikoolis.

Ta ütleb, et on südamest tänulik, et saab õppida Hiinas. "Hiina rahvas on väga töökas ja Hiina on viimastel aastatel väga kiiresti arenenud ning siinne haridus on muutunud tugevamaks. Ma õpin kaevandusinseneeria erialal ja valisin selle eriala peamiselt seetõttu, et minu kodumaal on kaevandusressursse. Ma soovin õppida kaevandamise põhitõdesid ja meetodeid, eriti Hiina meetodeid ja kogemusi selles valdkonnas. Ma arvan, et see võiks aidata minu kodumaal kiiremini areneda."

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree