Joël S.H: Jeg håber at kunne bringe Kinas udviklingserfaringer tilbage til mit hjemland.
Ĝoja Publikigita: 2023-11-14 13:49:30

Den 19-årige Joël S.H kommer fra Den Demokratiske Republik Congo i Afrika og er en ny bachelorstuderende på Central South University. På grund af sin kærlighed til kinesisk kultur, har Joël brugt tre år på at bestå det kinesiske sprogtest HSK niveau fem og er nu succesfuldt ankommet til Central South University for at studere.

Han siger, at han er meget taknemmelig for at have muligheden for at studere i Kina. “Kineserne er meget flittige, og Kina har udviklet sig hurtigt i de seneste år, og dets uddannelsessystem er blevet stærkere og stærkere. Jeg studerer minedrift, og valgte denne uddannelse, fordi mit hjemland har mineralressourcer. Jeg vil virkelig lære de grundlæggende teorier og metoder inden for minedrift, især de metoder og erfaringer, som Kina har inden for dette område. Jeg tror, at det vil kunne hjælpe mit hjemland med at udvikle sig bedre.”

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree