Kongolainen nuori toivoo voivansa viedä Kiinan kehitysoppeja takaisin kotimaahansa
Ĝoja Publikigita: 2023-11-14 13:51:14

Joël S.H. on Kongon demokraattisesta tasavallasta kotoisin oleva 19-vuotias opiskelija, joka aloitti juuri opintonsa Kiinan Central South University -yliopistossa. Hänen intohimonsa kiinalaista kulttuuria kohtaan motivoi häntä opiskelemaan kiinan kieltä ja läpäisemään HSK-kielitaitokokeen tasolla viisi kolmessa vuodessa. Nyt hän on menestyksekkäästi aloittanut opintonsa Central South University -yliopistossa.

Joël kertoo olevansa kiitollinen mahdollisuudesta opiskella Kiinassa. "Kiinalaiset ovat todella ahkeria. Kiina on kehittynyt nopeasti viime vuosina, ja sen koulutusjärjestelmä paranee koko ajan. Opiskelen kaivosinsinööriksi, sillä kotimaassani on runsaasti mineraalivaroja, ja haluan oppia perusteellisesti kaivostoiminnan teoriaa ja menetelmiä, erityisesti Kiinan menetelmiä ja kokemusta tällä alalla. Uskon, että tämän osaamisen avulla voin auttaa kotimaatani kehittymään parempaan suuntaan."

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree