Joël S.H: Ik wil de Chinese ontwikkelingservaring terugbrengen naar mijn land.
Ĝoja Publikigita: 2023-11-14 13:52:55

De 19-jarige Joël S.H komt uit de Democratische Republiek Congo (DRC). Hij is een eerstejaarsstudent aan de Central South University (CSUN) in China. Uit liefde voor de Chinese cultuur slaagde Joël na drie jaar studeren voor HSK Level 5 (de vaardigheidstest voor de Chinese taal) en studeert nu met succes als internationale student aan CSUN.

Joël zegt dat zijn hart vol dankbaarheid is dat hij naar China kon komen om te studeren. “Chinese mensen zijn erg ijverig, China heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld en het onderwijs wordt steeds sterker. Mijn hoofdvak is mijnbouwkunde. Ik heb deze major gekozen omdat mijn land rijk is aan minerale hulpbronnen en ik graag de basistheorieën en -methoden van de mijnbouw van minerale afzettingen wil leren, vooral China’s kennis en ervaring op dit gebied. Ik denk dat wat ik in China leer mijn land kan helpen om zich beter te ontwikkelen.”

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree