Joël S.H: Jag vill ta med mig Kinas erfarenheter av utveckling tillbaka till mitt land
Ĝoja Publikigita: 2023-11-14 14:00:15

Joël S.H, 19 år, från Kongo (DRC), Afrika, är en ny grundutbildningsstudent vid CSUN. På grund av sin kärlek till kinesisk kultur tillbringade Joël tre år med att klara HSK nivå 5 i det kinesiska färdighetstestet. Nu har han lyckats med att komma in CSUN.

Han säger att hans hjärta är fullt av tacksamhet över att ha fått komma till Kina för att studera. ”Det kinesiska folket är mycket flitigt. Kina har utvecklats snabbt under de senaste åren. Den kinesiska utbildningen har blivit starkare och starkare. Det huvudämne jag studerar är gruvteknik. Jag valde detta huvudämne främst för att mitt land har mineralresurser, och jag är angelägen om att lära mig de grundläggande teorierna och metoderna för mineralutvinning, särskilt Kinas metoder och erfarenheter inom detta område, vilka jag tror kommer att hjälpa mitt land att utvecklas bättre.”

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree