Yiwusta Madridiin
Gong Weiwei Publikigita: 2023-11-21 15:24:46

Kymmenen vuotta sitten lanseeratusta Yiwu–Madrid-rautatiestä (YXE) on tullut merkittävä silta Kiinan ja Espanjan väliselle kaupalle. Alussa reitin kautta tuotiin suhteellisen vähän espanjalaisia tuotteita Kiinaan, mutta presidentti Xi Jinpingin vuoden 2018 Espanjan-vierailun jälkeen espanjalaiset tuotteet ovat olleet nosteessa Kiinan markkinoilla – jopa niin merkittävästi, että vuonna 2022 Kiinan ja Espanjan kahdenvälinen kauppa ylitti ensimmäistä kertaa 50 miljardin dollarin rajapyykin. YXE on myös mahdollistanut Kiinan älykkään teollisuuden laajentumista globaaleille markkinoille.Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree