Välittämistä ilman rajoja: 60 vuotta Kiinan ulkomaan lääkintäapua
Gong Weiwei Publikigita: 2023-11-21 17:32:44

Tänä vuonna juhlistetaan Kiinan ulkomaan lääkintäavun 60-vuotisjuhlaa. Siitä lähtien, kun ensimmäinen lääkintäryhmä lähetettiin ulkomaille vuonna 1963, Kiina on lähettänyt yli 30 000 lääketieteen ammattilaista 76 eri maahan ja alueelle, osallistunut yli 130 lääketieteellisen ja terveysalan laitoksen rakentamiseen ja hoitanut lähes 300 miljoonaa potilasta. 60 vuoden aikana Kiinan ulkomaan lääkintäryhmät ovat kehittäneet toimintaansa yhä vaikuttavammaksi kouluttamalla paikallisia terveydenhuollon ammattilaisia ja luomalla paikallisia lääkintätiimejä, näin edistäen avustettavien maiden terveydenhuollon taitotason parantumista.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree