Tiibetin suurin metsityshanke tukee ympäristönsuojelua maailman katolla
Gong Weiwei Publikigita: 2023-11-21 16:47:19

Tiibetin autonominen alue edistää suurinta metsitysrakennushankettaan. Lhasaan on tähän mennessä luotu 350 000 muta uutta metsämaata ja istutettu yli 47 miljoonaa erilaista taimea.

 

Vuoteen 2030 mennessä hankkeen ennustetaan saavan päätökseen 2,06 miljoonan mun metsitys, joka tulee sitomaan hiiltä keskimäärin 229 100 tonnia vuodessa ja vapauttamaan happea keskimäärin 193 000 tonnia vuodessa.

 

Tähän mennessä 50 % Tiibetin maa-alueesta kuuluu Kiinan ekologiseen suojelulinjaan (engl. Ecological Conservation Redlines). Erityyppisiä luonnonsuojelualueita on 47, joiden kokonaispinta-ala on yli 410 000 neliökilometriä. Tiibetin ylängön luonnonresurssit voivat hyvin ja luovat hyvinvointia ympärilleen.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree