Automatisoidusta viljelystä automatisoituun sadonkorjuuseen – teknologia vahvistaa puuvillateollisuutta
Gong Weiwei Publikigita: 2023-11-22 14:28:27

Tällä hetkellä puuvillan poiminta Tienšanin vuoriston etelä- ja pohjoispuolilla on täydessä vauhdissa. Poimintalaitteen avulla pystytään suorittamaan koko prosessi puuvillakasvista puuvillakuiduksi. Viime vuosina 5G + BeiDou -navigaatiojärjestelmän kaltaisten uusien teknologioiden avulla Xinjiangin puuvillan tuotanto viljelystä aina sadonkorjuuseen saakka voidaan toteuttaa täysin automaattisesti, ilman ihmisen osallistumista. Xinjiangista on tullut edelläkävijä Kiinan älykkäissä puuvillan poimintaratkaisuissa ja maatalouden hallinnan tehostamisessa.


Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree