Pao caissa maistuu koti
Gong Weiwei Publikigita: 2023-11-22 14:46:51

Pao cai eli hapatetut vihannekset sichuanilaiseen tapaan on herkullinen makuelämys, joka heijastelee ihmisten viisautta sopusoinnussa luonnon kanssa – eikä sen maku tunne aikaa tai paikkaa. Wang Jiaqiang on sichuanilainen keittiömestari, joka on ollut alalla 31 vuotta. Hiljattain hän sai puhelun: hänen vanha ystävänsä palaisi pian kotikaupunkiinsa perheensä luo. Ystävä toivoi saavansa syödä keittiömestari Wangin itse valmistamaa pao caita ja voivansa viedä tätä herkkua myös paluumatkalleen. Niinpä Wang ryhtyi valmistelemaan ystävänsä toivomaa herkkua… 

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree