Vähän lunta -aurinkojakso
Gong Weiwei Publikigita: 2023-11-22 15:16:22

"Vähän lunta" on kiinalaisen kalenterin kahdestakymmenestäneljästä aurinkojaksosta kahdeskymmenes ja talven aurinkojaksoista toinen. "Vähän lunta" viittaa aikaan, jolloin lämpötila laskee ja taivaalta alkaa sataa lunta, mutta vain pieniä määriä, mistä jakso onkin saanut nimensä. Suurin osa tämän aurinkojakson perinteistä liittyy syömiseen, ja vanha kiinalainen sanonta kuuluukin: "Vähän lumen aikaan hapatetaan vihannekset, ja liha marinoidaan kun lunta on paljon." Nopeasti laskevat lämpötilat ja kuiva sää ovat ihanteellisia vihannesten hapattamiselle.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree