Kiinan ensimmäisten kansallispuistojen toinen vuosipäivä
Gong Weiwei Publikigita: 2023-11-22 14:58:39

Kaksi vuotta sitten perustetuilla Kiinan ensimmäisillä kansallispuistoilla on ollut ratkaiseva rooli maan biodiversiteetin palauttamisessa ja ympäristönsuojelussa.

 

Kahden viime vuoden aikana Northeast China Tiger and Leopard National Park -kansallispuiston luonnonvaraisten amurintiikerien kanta on kasvanut noin 60:een, ja Hainan Tropical Rainforest National Park -kansallispuiston gibbonipopulaation määrä on elpynyt 37 yksilöön, jotka elävät kuudessa ryhmässä. Lisäksi Wuyi-vuoren kansallispuistosta on löydetty 17 uutta lajia. Seuraavaksi Kiina jatkaa uusien kansallispuistojen perustamisen edistämistä ja pyrkii rakentamaan maailman suurimman kansallispuistojärjestelmän vuoteen 2035 mennessä.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree