Från ”automatiskt utsäde” till ”automatisk skörd” - teknik som stärker bomullsindustrin
Gong Weiwei Publikigita: 2023-11-27 17:31:16

Just nu är bomullsplockningen i full gång i Tianshan-bergets norra och södra sidor. Från en bomullsplanta till en rulle ludd, hanteras allt arbete av en plockningsmaskin. Under de senaste åren, genom 5G + Beidou-navigering och annan teknikförstärkning, kan Xinjiang-bomull från plantering till skörd uppnås genom hela den obemannade automatiserade verksamheten. Xinjiang har blivit innovationsbas för Kinas intelligenta bomullsplockningsutrustning och intelligent jordbruksförvaltning.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree