(Berättelsen på sidenvägen) Central Business District Signature Tower Project i Egyptens nya administrativa huvudstad: En skyline som reser sig i öknen
Gong Weiwei Publikigita: 2023-11-27 17:28:42

Cirka 50 kilometer öster om Egyptens huvudstad Kairo, i öknen, står det 385,8 meter höga Central Business District (CBD)-tornet i Egyptens nya administrativa huvudstad, känt som den högsta byggnaden i Afrika. Den är också kallats för den ”nya pyramiden” av lokalbefolkningen. Efter fem års byggande har tornet och det centrala affärsdistriktet där det är beläget slutfört huvudkonstruktionen. Nu arbetar de kinesiska och egyptiska byggarna hårt för att säkerställa ett framgångsrikt slutförande av projektet.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree