(Kina och Europa) Pickles ger smak av hemmet
Gong Weiwei Publikigita: 2023-11-27 17:41:26

Pickles, en skatt av mänsklig visdom som skapats i enlighet med naturlagarna. De överskrider tid och ger en underbar smakupplevelse. Wang Jiaqiang är en kock för Sichuan-köket, som har varit i branschen i 31 år. En dag fick han ett telefonsamtal från en långvarig vän som snart skulle återvända till sin hemstad för att besöka sin familj. Han nämnde de piklade grönsakerna som Wang hade gjort och ville smaka dem en gång till. Han ville också ta med sig dem tillbaka på sin återresa. Så Wang Jiaqiang började noggrant förbereda...

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree