Med Elbil genom Kina - Colombiansk bloggare vill göra en dokumentärfilm för Kina
Ĝoja Publikigita: 2023-12-16 23:20:05

Den colombianske bloggaren Fernando Muñoz Bernal har bott i Kina i mer än 20 år. I början av förra året körde Fernando en kinesisk elbil och använde den för att dra en husvagn när han och hans fru gav sig ut på en självkörande resa i Kina. ”Som vi är nu i Xi'an, är det lätt att hitta både laddnings- och bytesstationer. Men det är sant att det kommer att vara lite bekymmersamt att åka till mer glesbefolkade platser, men jag är säker på att under det närmaste året eller två, oavsett om det är till öknarna i Xinjiang eller bergen i Yunnan, kan 'kilometerångesten' lindras avsevärt.”

I mer än ett år har Fernando Munoz-Bonar och hans fru rest en stor del av Kina. ”Jag planerar att klippa ihop bilderna från hela resan till en dokumentärfilm som kommer att läggas ut på nätet på Kinas nationaldag 2024 som min gåva till Kina.”

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree