Teckenspråkiga advokater för rättsstatens solsken till den tysta världen
Gong Weiwei Publikigita: 2023-12-26 17:04:43

Det finns nästan 30 miljoner döva i Kina. Vad ska de göra när de möter svårigheter med att försvara sina rättigheter i det dagliga livet? Tang Shuai är en teckenspråkig advokat som hjälper de döva att kämpa för sina rättigheter.

Tang Shuais föräldrar är döva och han kan kommunicera på teckenspråk. När han växte upp och blev advokat ville Tang Shuai kämpa för döva och hjälpa dem med att skydda sina rättigheter. Tang Shuais advokatbyrå rekryterar också döva studenter, undervisar dem i juridik och samarbetar med högskolor och universitet för att utbilda jurister som kan teckenspråk.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree