Venezuelansk flicka: Jag ska läsa Kina med mitt hjärta
Gong Weiwei Publikigita: 2024-01-31 13:09:33

Libertad Aronda Higuera Viscaya kommer från Venezuela och är student på första året vid School of Medicine på Dalian University of Technology. Hon studerar biomedicinsk teknik. ”Jag har varit i Kina i knappt ett år nu. Att lära mig kunskap är naturligtvis det viktigaste. Och jag hoppas också kunna lära mig mer om kinesisk kultur, kinesisk historia, kinesisk vetenskap och teknik. Å andra sidan hoppas jag att jag kan ta med mig Kinas utveckling (erfarenhet) tillbaka till mitt eget land i framtiden”, sade hon.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree