Wang Ji Bing, ”leveranspojke-poeten”
Gong Weiwei Publikigita: 2024-01-31 14:39:09

Wang Ji Bing, 54, levererar mat i vind och regn som alla andra ”leveranspojkar”. Men till skillnad från andra har han skrivit mer än 4 000 dikter på sin fritid, och kallas kärleksfullt för ”leveranspojke-poeten” av nätanvändarna. Hans dikter är aldrig retoriskt vackra, utan använder hans eget språk för att spegla det verkliga livet och känslorna.

Nu har han en egen butik och har köpt ett hus genom sitt hårda arbete. I framtiden, sade han, kommer han att fortsätta vara ett bud som låter sina tankar flyga när som helst, hämta oändlig inspiration från sitt arbete, ta litteratur som ett sätt att leva och poetiskt springa på vägen för att ta emot beställningar och leverera dem.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree