Shan Zenghai: 30 år av uthållighet och innovation
Gong Weiwei Publikigita: 2024-03-26 17:27:58

China XCMG-koncernens chefsmekaniker Shan Zenghai har forskat på kranar i 30 år. Shan Zenghai är nu mer än 50 år gammal. Han började fokusera på forskning och utveckling av kranar så snart han började arbeta för XCMG Group. Supermobilkranen, som anses ha det högsta tekniska innehållet, är en av de svåraste forsknings- och utvecklingsprodukterna. Shan Zenghai ledde sitt team, genom ”tio års slipning av ett svärd”, övervann sju viktiga kärnteknologier, bildade fullt ut förmågan att självständigt utveckla en tusen ton kran.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree