Zhou Yizhe: Från ”trädhuggare” till ”trädskådare”
Gong Weiwei Publikigita: 2024-03-26 17:24:44

Iförd hjälm och med ett måttband i handen. Zhou Yizhe, en skogsarbetare från den autonoma regionen Inre Mongoliet, har arbetat med träd under större delen av sitt liv. Under de senaste åren, när skogsområdena har omvandlats och utvecklats, har hans identitet förändrats från den tidigare ”trädskäraren” till den nuvarande ”trädskådaren”. Efter att skogsområdena slutat hugga träd har Inre Mongoliets skogsresurser återhämtats. Den ekologiska miljön har förbättrats avsevärt, rådjur och brunbjörnar ”besöker” också ofta skogs- och förvaltningsstationen.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree