Yuan Yuyu: En återvändares berättelse om entreprenörskap
Gong Weiwei Publikigita: 2024-03-26 17:31:49

Yuan Yuyu är född på 1980-talet och valde att återvända till sin hemstad Guangzhou som en representant för entreprenörskap och innovation för utomeuropeiska återvändare. Han ledde ett team med en medelålder på mindre än 25 år att forska på biologisk 3D-utskriftsteknik, vilket ger en viktig garanti för preoperativ repetition av neurokirurgi, intraoperativ hemostas och kraniell benreparation. Under de senaste tio åren har de högpresterande medicintekniska produkterna och utrustningen som utvecklats av Yuan Yuyus team tjänat många patienter runt om i världen.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree