“Sølvøkonomien” bliver til “nyt blåt ocean”
Pan Publikigita: 2024-04-16 10:20:41

I Kina har befolkningens aldring ført til fremvæksten af en betydelig “sølvøkonomi”. Avancerede teknologiske apparater, såsom bærbare enheder og servicerobotter, begynder gradvis at blive en del af de ældres hverdag. Nye behov inden for ældreomsorgen har også ført til skabelsen af nye beskæftigelser, såsom ledsagere til ældre og sundhedsplejerske, hvilket har tiltrukket mange unge mennesker. 

Aktuelt estimeres det, at “sølvøkonomien” i Kina udgør cirka 7 billioner kinesiske Yuan, hvilket repræsenterer omkring 6% af landets bruttonationalprodukt. Eksperter forudser, at dette tal vil nå op omkring 30 trillioner yuan inden 2035, hvilket vil udgøre ca. 10% af BNP.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree