Artificiell intelligens tränare i rullstolen
Gong Weiwei Publikigita: 2024-04-21 20:22:51

Zhang Wentao, en 1995-talister från Yijun-länet i Tongchuan stad i Shaanxiprovinsen, var 14 år när han drabbades av en ländryggsfraktur i en olycka som gjorde att han inte kunde gå normalt. 2021 gick Zhang Wentao in på Yijun County Digital Employment Centre och blev en AI-tränare, som klassificerar, organiserar och korrigerar data från ett stort antal texter, bilder, röster, videor och andra data. Det är en ”tränare” för AI. Zhang Wentaos jobb är att göra dataanteckningar för en app för kartnavigering, som hjälper hundratals miljarder människor att resa. Zhang Wentao, som är optimistisk av naturen, betraktar detta arbete som sin ”resa” online.        

  

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree