Att bygga en bro av vänskap mellan Kina och Serbien
Gong Weiwei Publikigita: 2024-04-21 20:12:41

Tatjana Soldat studerade kinesisk kultur under påverkan av sina föräldrar och bosatte sig i Kina. Hon är för närvarande chef för det serbiska kulturcentret i Beijing. Hennes huvudansvar är att främja kulturutbyte mellan Kina och Serbien. 2020 var ett speciellt år för Tatjana, eftersom hon tjänade som tolk för det medicinska teamet som skickades av Kina för att stödja det serbiska epidemiska utbrottet. Under tiden bildades en djup vänskap mellan henne och det kinesiska medicinska teamet. Tre år senare träffades de tidigare arbetskamraterna. Mycket minnen kom på en gång. Tatjana säger att hon i framtiden kommer att fortsätta att vara en vänskapsbro mellan Kina och Serbien, så att de två folkens hjärtan kommer att vara tätare sammankopplade.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree