Den ultimata smakens frestelse
Gong Weiwei Publikigita: 2024-04-21 20:19:03

Wu Yubo, arvtagare till Beijings ugnsrostade anka, är upptagen med att föra vidare sin decennielånga erfarenhet till sina lärlingar. Cai Min, en kock i västerländsk kök, för ut fransk gåslever med dess rena smak till fler kinesiska konsumenter. Och An Naonao, en matbloggare från Frankrike, experimenterar ständigt med den smarta kombinationen av öst- och västerländska kulinariska kulturer... När Beijings rostad anka möter fransk gåslever, tar en gastronomisk resa med civilisatoriska utbyten och ömsesidigt lärande sin början...

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree