Generalsekreteraren för Europeiska unionens handelskammare i Kina: Europeiska företag är villiga att samarbeta med sina kinesiska motsvarigheter i innoveringen
Gong Weiwei Publikigita: 2024-04-21 21:20:24

Europeiska företag och deras kinesiska motsvarigheter har samarbetat om innovation inom ett antal områden. Grunden för samarbetet har blivit mer solid och nya genombrott har gjorts kontinuerligt. Tyska Siemens, Det Norske Veritas och andra företag från Finland, Sverige och Danmark samarbetar med CLP Engineering om havsbaserad vindkraft, vilket är ett framgångsrikt exempel.

Adam Dunnett, generalsekreterare för Europeiska unionens handelskammare i Kina, sade i en intervju att Kinas stora framgångar under de senaste decennierna visar att den kinesiska marknaden är mycket värd att utforska, vilket är vad som lockar europeiska företag. De hoppas kunna förnya sig tillsammans med sina kinesiska motsvarigheter, lära sig av sina partner och samarbeta med dem i spel och ha gemensamt välstånd.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree