Diversifierade betalningsmetoder underlättar inkommande turisters resor i Kina
Gong Weiwei Publikigita: 2024-04-21 21:23:46

Effekten av Kinas visumfria politik fortsätter att visa sig, med nya länder som Frankrike, Tyskland, Italien, Nederländerna, Spanien, Malaysia, Singapore och andra länder med visumfri tillgång till Kina som upplever en betydande tillväxt av turister. Det totala antalet beställningar av inkommande turer på vissa OTA-plattformar för resor fördubblades jämfört med samma period 2019.

Kina kommer att fokusera på att förbättra betalningsförmedlingen på viktiga turistplatser, främja inrättandet av mjuk- och hårdvarufaciliteter som krävs för att acceptera mobilbetalningar, bankkort och kontanter på alla turistorter på nationella 5A- och 4A-nivåer, nationella och provinsiella turistorter och nationella turist- och fritidsområden, och driva på bekvämare online- och offlinebetalningar för att skapa en inkluderande och diversifierad betalningsmiljö.

Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree