Hvordan bygger man huse på månen?
Pan Publikigita: 2024-05-24 10:01:33

Hvordan bygger man huse på månen? Denne model illustrerer scenariet for en fremtidig månebase. En bygning med buede linjer, der minder om en æggeskal, repræsenterer prototypen på et månehus, og bliver kaldt som 'månepotten'. 

Kinesiske forskere har undersøgt måneprøver indsamlet af Chang’e-5, fremstillet et syntetisk månejordsmateriale og printet prøver ved hjælp af 3D-teknologi. Efter at have afsluttet jordbaserede eksperimenter vil teststykker fremstillet af dette materiale blive sendt til rummet. Nu er udviklingen af månehuse, bl.a. produktion, bygningsplaner og robotudstyr, i gang samtidigt.


Our Privacy Statement & Cookie Policy

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, revised Privacy Policy.You can change your cookie settings through your browser.
I agree